Ziua ușilor deschise este un eveniment de o mare importanță pentru copiii de la Instituțiile Educație Timpurie din oraș și pentru părinții lor. În cadrul acestei activități participanții au fost familiarizați de către Capcelea Svetlana, directorul liceului, cu Metodologia de înscriere a copiilor în clasa I.

   

   Echipa managerială și colectivul de învățători (ciclul primar) au fost foarte recunoscători și încântați de prezența la această întâlnire a șefilor  și a educatoarelor de la grădinițele nr.1; 5; 8 și 9. Un buchet de cântece cald izvorât din adâncul inimii îmbinat armonios cu poezia a fost oferit de discipolii liceului: Zaim Mihaela, surorile Grosu Ecaterina și Lori, colectivele de elevi ai claselor a 4A și  a 4B.

  

 

 Au fost prezentate învățătoarele Golban Rodica și Popovici Olesea cu care micuții de la 1 septembrie 2017 vor călători în Țara Cunoștințelor.

 

   La final tot publicul a realizat o vizită în incinta liceului admirând sala de conferințe, biblioteca și cantina școlară, sălile sportive, muzeul de istorie ,,Vatra Străbună”, cabinetul metodic și, nu în ultimul rând,  biroul directorului.